Aktualności
03
Cze
Nowe, automatyczne oblicze księgowości - zaproszenie na wykład otwarty
03-06-2022 r.
Studenckie Koło Naukowe Rachunkowości "ASSETS" zaprasza na wykład otwarty „Nowe, automatyczne oblicze księgowości”. Spotkanie rozpocznie się w poniedziałek 6.06.2022 r. w sali S1 o godzinie 14:00.
03
Cze
Pomoc wolontariuszy dla dzieci z Ukrainy - podsumowanie wyjazdów
03-06-2022 r.
Od wybuchu wojny u naszego sąsiada studenci PRz zorganizowali cztery wyjazdy by pomóc dzieciom z Ukrainy. Koordynatorkami akcji były studentki z naszego wydziału - Martyna Chuchla i Lidia Śmigiel.
02
Cze
Nagrody rektora PRz dla studentów
02-06-2022 r.
W dniu 27 maja 2022 r. odbyło się uroczyste wręczenie nagród rektora PRz dla studentów. Wśród 55 wyróżnionych znalazło się aż 12 osób studiujących na Wydziale Zarządzania. Wszystkim gratulujemy.
01
Cze
Podsumowanie seminarium "Cyberprzestrzeń – przestrzeń (nie)bezpieczna"
01-06-2022 r.
W dniu 25 maja 2022 r. odbyło się seminarium poświęcone metodom ujawniania i zwalczania przestępczości. Tematem była: "Cyberprzestrzeń – przestrzeń (nie)bezpieczna".
01
Cze
Lwy Rachunkowości 2022 - podsumowanie konferencji
01-06-2022 r.
Za nami XIX Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Lwy Rachunkowości" i XII konkurs wiedzy o rachunkowości ASSETS COMPETITION. Podsumowujemy konferencję i przedstawiamy laureatki konkursu.
31
Maj
Habilitacja dr Marleny Lorek
31-05-2022 r.
W dniu 21 kwietnia 2022 r. dr Marlena Lorek uzyskała stopień naukowy doktora habilitowanego w dziedzinie nauk społecznych, w dyscyplinie nauki o bezpieczeństwie.
31
Maj
Radio Centrum - audycja z przedstawicielami Wydziału Zarządzania
31-05-2022 r.
Polecamy audycję, w której rozmawiano m.in. o ofercie studiów na Wydziale Zarządzania oraz o wyzwaniach kształcenia w dobie wysokiej zmienności otoczenia i nieprzewidywalnych sytuacji kryzysowych.
30
Maj
Brązowy medal dla zespołu dr. hab. inż. Krzysztofa Tereszkiewicza, prof. PRz
30-05-2022 r.
Profesor Krzysztof Tereszkiewicz odebrał brązowy medal za projekt badawczy zatytułowany „Zastosowanie powierzchniowej analizy rozkładu luminancji w pomiarach zawartości tłuszczu w mięsie".