Aktualności

12 Cze

Studiuj na Wydziale Zarządzania PRz. To się opłaca!

12-06-2019 r.
Rekrutacja na rok akademicki 2019/2020.
23 Lip

Rusza kolejny Program Stypendiów Pomostowych dla maturzystów

23-07-2019 r.
Fundacja Edukacyjna Przedsiębiorczości przy wsparciu organizacyjnym Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa ogłasza PROGRAM STYPENDIÓW POMOSTOWYCH 2019/2020.
 
18 Lip

Długa kolejka chętnych do studiowania na WZ

18-07-2019 r.
W środę 17 lipca 2019 r. na Politechnice Rzeszowskiej zakończyła się pierwsza tura rekrutacji i została ogłoszona lista kandydatów zakwalifikowanych do przyjęcia na studia stacjonarne I stopnia na PRz
10 Lip

Zaproszenie - Graduacja 2019

10-07-2019 r.
Dziekan Wydziału Zarządzania PRz – dr hab. inż. Stanisław Gędek, prof. PRz zaprasza 27 października 2019 roku (niedziela) o godz. 9.30 do auli S-1 na GRADUACJĘ.
 
02 Lip

Stopień doktora habilitowanego dla Krzysztofa Prendeckiego

02-07-2019 r.
Rada Wydziału Ekonomii Międzynarodowej i Administracji VFU nadała w dniu 27 marca 2019 r. dr. Krzysztofowi Prendeckiemu stopień doktora habilitowanego w dziedzinie nauk społecznych.
30 Cze

Standardowa edukacja zapewni przeżycie, ale...

30-06-2019 r.
30 czerwca 2019 r. dobiegła końca I edycja studiów podyplomowych „Rachunkowość i finanse”, prowadzonych przez Wydział Zarządzania PRz wraz z Państwową Wyższą Szkołą Techniczno-Ekonomiczną w Jarosławiu
 
24 Cze

Stopień doktora habilitowanego dla Grzegorza Rosłana

24-06-2019 r.
Rada Wydziału Humanistycznego UPH w Siedlcach nadała dr. Grzegorzowi Rosłanowi stopień naukowy doktora habilitowanego nauk społecznych w dyscyplinie nauki o bezpieczeństwie.
24 Cze

Jak znaleźć swe miejsce w biznesie?

24-06-2019 r.
W dniu 24 czerwca 2019 r. w ramach konferencji dla ludzi przedsiębiorczych rozmawiano m.in. o myśleniu na większą skalę...
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję