Strona: Wydział Zarządzania / Strona: 32

Aktualności

04 Kwi

Wykład otwarty pt.: "Wodór jako szansa dla dekarbonizacji gospodarki"

04-04-2023 r.
3 kwietnia 2023 r. SKN „Eurointegracja” zorganizowało wykład otwarty pt. „Wodór jako szansa dla dekarbonizacji gospodarki”, który przedstawił Tomoho Umeda.
03 Kwi

Trzecie miejsce w kategorii praca inżynierska w prestiżowym konkursie PLL LOT

03-04-2023 r.
Inż. Jakub Zboch, którego promotorem pracy była dr Marzena Hajduk-Stelmachowicz, zajął III miejsce w konkursie organizowanym przez PLL LOT.
 
02 Kwi

Drużyna Wydziału Zarządzania wygrała turniej w Futsalu

02-04-2023 r.
Drużyna Wydziału Zarządzania wygrała Międzywydziałowy Turniej Politechniki Rzeszowskiej w Futsalu.
01 Kwi

Wykład pt.: "Obligatoryjne i fakultatywne ubezpieczenia w ZUS"

01-04-2023 r.
20 marca 2023 r. Studenckie Koło Naukowe Rachunkowości ASSETS zorganizowało wykład otwarty dotyczący obligatoryjnych i fakultatywnych ubezpieczeń w ZUS.
 
31 Mar

Zajęcia w ramach działania "Z technikum na politechniki"

31-03-2023 r.
Na Wydziale Zarządzania odbywają się zajęcia dla uczniów szkół średnich w ramach projektu Politechniczna Sieć VIA CARPATIA im. Prezydenta RP L. Kaczyńskiego - działanie „Z technikum na politechniki".
31 Mar

Wydarzenie na Wydziale Zarządzania pt. "Wydziałowe szukanie jajek wielkanocnych"

31-03-2023 r.
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych, Wydziałowy Samorząd Studencki zaprasza na wydarzenie pt. "Wydziałowe szukanie jajek wielkanocnych".
 
30 Mar

Wykład otwarty pt.: "Wodór jako szansa dla dekarbonizacji gospodarki"

30-03-2023 r.
Studenckie Koło Naukowe "Eurointegracja" zaprasza na wykład otwarty pt. "Wodór jako szansa dla dekarbonizacji gospodarki", który odbędzie się 3 kwietnia 2023 r. w godzinach 14.00 – 15.30 w sali S1.
29 Mar

Udział pracowników Wydziału Zarządzania w innowacyjnym projekcie dotyczącym...

29-03-2023 r.
Naukowcy specjalizujący się w różnych dziedzinach wiedzy, z sukcesem zastosowali pomiar luminancji do badań polegających na ocenie zawartości tłuszczu śródmięśniowego w produktach mięsnych.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję