Strona: Wydział Zarządzania / Strona: 123

Aktualności

24 Cze

Stopień doktora habilitowanego dla Grzegorza Rosłana

24-06-2019 r.
Rada Wydziału Humanistycznego UPH w Siedlcach nadała dr. Grzegorzowi Rosłanowi stopień naukowy doktora habilitowanego nauk społecznych w dyscyplinie nauki o bezpieczeństwie.
24 Cze

Jak znaleźć swe miejsce w biznesie?

24-06-2019 r.
W dniu 24 czerwca 2019 r. w ramach konferencji dla ludzi przedsiębiorczych rozmawiano m.in. o myśleniu na większą skalę...
 
19 Cze

Czas obron prac... Czas niepewności, trwogi i stresu!

19-06-2019 r.
W poniedziałek 17 czerwca 2019 r. rozpoczęły się na Wydziale Zarządzania obrony prac dyplomowych I i II stopnia.
19 Cze

Teoria za nimi, teraz czeka ich poligon

19-06-2019 r.
W dniu 19 czerwca na PRz odbyło się zakończenie części teoretycznej programu Legia Akademicka. Ok. 180 studentów z Politechniki i innych rzeszowskich uczelni odebrało zaświadczenia i karty powołania.
 
16 Cze

W Centrum Studiów Podyplomowych czas podsumowań, czas obron prac

16-06-2019 r.
Kolejne edycje studiów podyplomowych dobiegły końca. Studenci bronią prace końcowe przed komisjami egzaminacyjnymi.
15 Cze

Międzynarodowa Konferencja Naukowa na temat 100-lecia funkcjonowania Policji

15-06-2019 r.
W dniach 13 i 14 czerwca 2019 r. W Iwoniczu odbyła się międzynarodowa konferencja naukowa „100 lat Policji – historia, tradycja i teraźniejszość”.
 
12 Cze

W Myczkowcach uczyli się o obronności, bezpieczeństwie i ratownictwie drogowym

12-06-2019 r.
W dniach 20–21 maja 2019 r. dla studentów kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne zorganizowany został wyjazd dydaktyczno-naukowy do Myczkowiec.
12 Cze

19 czerwca podsumowanie szkolenia programu Legia Akademicka

12-06-2019 r.
W dniu 19 czerwca odbędzie się na Politechnice Rzeszowskiej uroczystość zakończenia części teoretycznej programu Legia Akademicka.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.