Strona: Otwarty wykład "Kim jest Biegły Rewident" prowadzony przez Andrzeja Karpiaka / Wydział Zarządzania

Otwarty wykład "Kim jest Biegły Rewident" prowadzony przez Andrzeja Karpiaka

2024-01-19
, red.  Julita Zimnicka, Sławomir Stec
Otwarty wykład "Kim jest Biegły Rewident" prowadzony przez Andrzeja Karpiaka,

Studenckie Koło Naukowe Rachunkowości "ASSETS" przy Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza  z przyjemnością zaprasza na otwarty wykład pt. "Kim jest Biegły Rewident". Prelekcję poprowadzi wybitny ekspert w dziedzinie rewizji finansowej, pan Andrzej Karpiak, Prezes Regionalnego Oddziału Polskiego Instytutu Biegłych Rewidentów w Rzeszowie.

To wyjątkowe wydarzenie edukacyjne jest dedykowane nie tylko studentom, ale także wszystkim zainteresowanym tematyką rachunkowości i audytu finansowego. Wykład stanowi świetną okazję do zdobycia wiedzy o roli i znaczeniu biegłego rewidenta w świecie finansów i biznesu. Uczestnicy będą mieli także szansę na bezpośrednią rozmowę z panem Karpiakiem oraz zadawanie pytań.

Szczegóły wydarzenia:

  • Data: 22 stycznia 2024 roku,
  • Godzina: 12:15,
  • Miejsce: Sala S.11, Budynek S, Wydział Zarządzania PRz.

Wykład jest bezpłatny i otwarty dla wszystkich zainteresowanych, co czyni go doskonałą okazją do poszerzenia wiedzy i kompetencji w zakresie rachunkowości i audytu. Zachęcamy studentów i profesjonalistów do wzięcia udziału w tym inspirującym spotkaniu.

Zapewniamy, że będzie to czas dobrze wykorzystany.

O Studenckim Kole Naukowym Rachunkowości "ASSETS"

SKN "ASSETS" to aktywna grupa studencka działająca przy Wydziale Zarządzania PRz, która regularnie organizuje wydarzenia edukacyjne, warsztaty i wykłady. Koło skupia pasjonatów rachunkowości, finansów i audytu, dążących do pogłębiania wiedzy i rozwijania umiejętności zawodowych w tych dziedzinach.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję