Aktualności

06 Lip

Wymiar polityczno-finansowy zagrożeń współczesnego świata

06-07-2017 r.
W dniach 20-21.09.2017 r. na Politechnice Rzeszowskiej odbędzie się międzynarodowa konferencja naukowa pt. ZAGROŻENIA I WYZWANIA BEZPIECZEŃSTWA WSPÓŁCZESNEGO ŚWIATA. WYMIAR POLITYCZNO-FINANSOWY.
29 Cze

Stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego na rok akademicki 2017/2018

29-06-2017 r.
Wyróżniający się studenci Wydziału Zarządzania PRz mają możliwość ubiegania się o przyznanie na rok akademicki 2017/2018 stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego za wybitne osiągnięcia.
 
26 Cze

Z tarczą czy na tarczy? - obron nastał czas...

26-06-2017 r.
Na Wydziale Zarządzania trwają obrony prac licencjackich i magisterskich.
01 Cze

Rekrutacja na rok akademicki 2017/2018

01-06-2017 r.
1 czerwca br. na Politechnice Rzeszowskiej im. I. Łukasiewicza rozpoczął się proces rekrutacji.
 
30 Maj

Podhalańczycy uhonorowali prorektora PRz Grzegorza Ostasza

30-05-2017 r.
26 maja 2017 r. w Starej Wsi koło Brzozowa żołnierze 21. BSP obchodzili swoje święto. W jego trakcie tytuł Honorowego Podhalańczyka otrzymał m.in. prorektor PRz prof. dr hab. Grzegorz Ostasz.
29 Maj

Wręczenie nagród laureatom V Konkursu Wiedzy Finansowo-Bankowej

29-05-2017 r.
W roku akademickim 2016/2017 na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej został zorganizowany V Konkurs Wiedzy Finansowo-Bankowej.
 
24 Maj

Człowiek i społeczność w obliczu zagrożeń

24-05-2017 r.
15 maja 2017 r. na Politechnice Rzeszowskiej odbył się wykład otwarty pt. „,Człowiek i społeczność w obliczu zagrożeń”.
23 Maj

VIII edycja konferencji z cyklu „Logistyka oczami studentów”

23-05-2017 r.
W dniu 23 maja 2017 roku odbyła się VIII edycja konferencji z cyklu „Logistyka oczami studentów”. Temat przewodni tegorocznej konferencji to: „Znaczenie logistyki we współczesnej gospodarce”.
 

 Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję