Aktualności

20 Wrz

Co nam zagraża w XXI wieku, czyli jak żyć w bezpiecznym otoczeniu

20-09-2017 r.
20 września br. w Politechnice Rzeszowskiej rozpoczęła się dwudniowa Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Zagrożenia i wyzwania bezpieczeństwa współczesnego świata. Wymiar polityczno-finansowy”.
11 Wrz

Jak "ugryźć" ISO 9001:2015?

11-09-2017 r.
Wymagania normy ISO 9001:2015 to temat wrześniowego szkolenia kadry Wydziału Zarządzania PRz, które prowadził Artur Szwoch – prezes Zarządu Polskiej Izby Handlu Zagranicznego Certyfikacja SP z o.o
 
30 Sie

Analiza zagrożeń i wyzwań bezpieczeństwa w wymiarze polityczno-finansowym

30-08-2017 r.
Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej w Polsce objęło honorowym patronatem dwudniową (20-21.09.2017 r.) międzynarodową konferencję naukową na temat zagrożeń i wyzwań bezpieczeństwa
06 Lip

Wymiar polityczno-finansowy zagrożeń współczesnego świata

06-07-2017 r.
W dniach 20-21.09.2017 r. na Politechnice Rzeszowskiej odbędzie się międzynarodowa konferencja naukowa pt. ZAGROŻENIA I WYZWANIA BEZPIECZEŃSTWA WSPÓŁCZESNEGO ŚWIATA. WYMIAR POLITYCZNO-FINANSOWY.
 
29 Cze

Stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego na rok akademicki 2017/2018

29-06-2017 r.
Wyróżniający się studenci Wydziału Zarządzania PRz mają możliwość ubiegania się o przyznanie na rok akademicki 2017/2018 stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego za wybitne osiągnięcia.
26 Cze

Z tarczą czy na tarczy? - obron nastał czas...

26-06-2017 r.
Na Wydziale Zarządzania trwają obrony prac licencjackich i magisterskich.
 
01 Cze

Rekrutacja na rok akademicki 2017/2018

01-06-2017 r.
1 czerwca br. na Politechnice Rzeszowskiej im. I. Łukasiewicza rozpoczął się proces rekrutacji.
30 Maj

Podhalańczycy uhonorowali prorektora PRz Grzegorza Ostasza

30-05-2017 r.
26 maja 2017 r. w Starej Wsi koło Brzozowa żołnierze 21. BSP obchodzili swoje święto. W jego trakcie tytuł Honorowego Podhalańczyka otrzymał m.in. prorektor PRz prof. dr hab. Grzegorz Ostasz.
 

 Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję