Strona: Zostań cyfrowym talentem z Programem @Top Young 100! / Wydział Zarządzania

Zostań cyfrowym talentem z Programem @Top Young 100!

2023-02-03
, red.  Kornelia Osieczko-Potoczna
VI edycja Top Young 100

Ruszyła rekrutacja do VI edycji Top Young 100

Korzyści z udziału w programie

Podczas VI Edycji Programu zdobędziesz doświadczenie i kompetencje, które pozwolą Ci zaskoczyć swojego przyszłego pracodawcę! Program zadba także o rozwój Twoich umiejętności z zakresu łańcucha  dostaw, stawiając na praktykę i zdobywanie doświadczenia. Podczas rocznej edycji będziesz rozwiązywać wyzwania biznesowe dla czołowych firm na rynku oraz weźmiesz udział w licznych szkoleniach. O Twój rozwój osobisty będzie dbał mentor- ekspert ze świata biznesu,  który swoim doświadczeniem wesprze budowę Twojej ścieżki kariery.

Rynek pracy intensywnie poszukuje digitalowych kompetencji u pracowników stąd w VI edycji Programu Top Young 100 zadbamy nie tylko o Twój rozwój z zakresu łańcucha dostaw, ale również będziesz miał/a okazję do wzbogacenia zrozumienia procesów transformacji cyfrowej, wykorzystania w codziennej pracy wizualnego języka programowania i wiele innych tak, aby będąc logistykiem, zakupowcem itp. skutecznie budować cyfrowe rozwiązania.

Webinar informacyjny

Zapraszamy serdecznie na ostatni już Webinar Informacyjny, podczas którego  dowiesz się wszystkich informacji na temat Top Young 100 oraz VI Edycji Programu, a także będziesz mógł zadać nurtujące Cię pytania.

Spotkanie odbędzie się 16.022023 r. o godzinie 18:00 poprzez platformę MS Teams. Link do platformy otrzymasz dzień przed terminem webinaru na podany w ankiecie adres email.

Link do zapisów na webinar.

W przypadku pytań, zapraszamy do kontaktu z opiekunem programu Top Young 100 na Politechnice Rzeszowskiej
dr inż. Kornelia Osieczko-Potoczna.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję