Strona: Prezentacja ścieżek kształcenia dla studentów kierunków Zarządzanie i Bezpieczeństwo wewnętrzne / Wydział Zarządzania

Prezentacja ścieżek kształcenia dla studentów kierunków Zarządzanie i Bezpieczeństwo wewnętrzne

2023-01-04
, red.  Justyna Stecko, Sławomir Stec
Prezentacja ścieżek kształcenia dla studentów kierunków Zarządzanie i Bezpieczeństwo wewnętrzne

Studenci kierunków Zarządzanie oraz Bezpieczeństwo wewnętrzne mieli możliwość zapoznania się z ofertą Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej w zakresie ścieżek kształcenia proponowanych na I i II stopniu studiów.

Moderatorem spotkań, które odbyły się na platformie MS Teams, była prodziekan Wydziału Zarządzania ds. kształcenia, dr Justyna Stecko.

Podczas prezentacji zostały przedstawione:

  • programy kształcenia,
  • korzyści z wyboru danej oferty,
  • perspektywy zatrudnienia dla absolwentów.

Oferta dla kierunku Zarządzanie

Ścieżki kształcenia na I stopniu:

  • Zarządzanie finansami,
  • Zarządzanie jakością,
  • Nowoczesny marketing,
  • Zarządzanie projektami,
  • Zarządzanie międzynarodowe.

Ścieżki kształcenia na II stopniu:

  • Rachunkowość w zarządzaniu finansami przedsiębiorstw,
  • Start-up - kreowanie innowacyjnego biznesu,
  • Profesjonalny menedżer,
  • Zarządzanie zespołem projektowym,
  • Komunikacja w biznesie.

Oferta dla kierunku Bezpieczeństwo wewnętrzne

Ścieżki kształcenia na I stopniu:

  • Zarządzanie bezpieczeństwem transportu,
  • Bezpieczeństwo lokalne i zarządzanie kryzysowe,
  • Służby i formacje ochrony bezpieczeństwa.

Ścieżki kształcenia na II stopniu:

  • Bezpieczeństwo lotnicze,
  • Kryminologia i kryminalistyka,
  • Bezpieczeństwo informacyjne.

Studenci zainteresowani szczegółami oferty mogą kontaktować się bezpośrednio z prodziekanem ds. kształcenia, dr Justyną Stecko.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję