Aktualności

Studia podyplomowe szansą na podniesienie umiejętności teoretycznych i praktycznych

23-01-2020 r.
, red. Piotr Cyrek

Uwaga! Informujemy wszystkich zainteresowanych, że rozpoczęła się rekrutacja na studia podyplomowe:

  • Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy. Studia przygotowują kadrę dla różnych szczebli zarządzania bezpieczeństwem pracy oraz kontroli w Państwowej Inspekcji Pracy. Absolwenci studiów uzyskują kwalifikacje starszego inspektora bhp (Rozporządzenie Rady Ministrów z 2 listopada 2004 r. w sprawie służby bezpieczeństwa i higieny pracy – Dz. U. nr 246, poz. 2468).
  • Project manager. Celem studiów jest przekazanie praktycznej wiedzy, niezbędnej do zarządzania projektami oraz wdrażania orientacji projektowej organizacji. Uczestnicy poznają nowoczesne podejścia do zarządzania projektami (w tym unikatowe takie jak IPMA AGILE), metody i techniki zarządzania projektami oraz organizacją zorientowaną projektowo. Dodatkowo przygotowani zostaną do obsługi nowoczesnych programów informatycznych wspomagających planowanie i realizację projektów zarówno w ramach zwinnych jak i kaskadowych metodyk zarządzania

Rekrutacja ta potrwa do 28 lutego br. Zachęcamy wszystkich chętnych do podnoszenia swych kwalifikacji i zdobywania nowoczesnej wiedzy, która obecnie jest podstawą funkcjonowania każdego pracownika w firmie (instytucji). Nie warto jednak czekać do ostatnich dni rekrutacji, bo studia dyplomowe na PRz zawsze cieszą się sporym powodzeniem.

Rekrutacja na studia podyplomowe

  • Project manager została przedłużona do 06.03.2020 r.,  
  • Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy została przedłużona do 9.03.2020 r.

Rejestracja w systemie internetowej rekrutacji:  https://rekrutacja.prz.edu.pl/podyplomowe/, a dokumenty należy składać do: Sekcji Studiów Podyplomowych, Kursów i Szkoleń, al. Powstańców Warszawy 12, bud. V, p. V-B.14; tel. 17 743 2028, 17 743 2029, 17 865 1320 od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-14.00

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję