Strona: Organizacja roku akademickiego 2023/2024 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych – semestr letni / Wydział Zarządzania

Organizacja roku akademickiego 2023/2024 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych – semestr letni

2024-02-14
, red.  Sławomir Stec
Organizacja roku akademickiego 2023/2024 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych – semestr letni

Prezentujemy szczegółowy harmonogram semestru letniego roku akademickiego 2023/2024 dla studentów studiów stacjonarnych oraz niestacjonarnych. Semestr letni potrwa od 24 lutego 2024 roku do 30 września 2024 roku.

Szczegółowy harmonogram semestru letniego

1. Zajęcia dydaktyczne:

  • pierwsza część: od 24 lutego 2024 r. do 27 marca 2024 r.,
  • po wiosennej przerwie świątecznej: od 4 kwietnia 2024 r. do 21 czerwca 2024 r.

2. Wiosenna przerwa świąteczna:

  • od 28 marca 2024 r. do 3 kwietnia 2024 r.

3. Zajęcia dydaktyczne (kontynuacja):

  • od 4 kwietnia 2024 r. do 21 czerwca 2024 r.

4. Sesje egzaminacyjne:

  • zasadnicza sesja egzaminacyjna: od 22 czerwca 2024 r. do 5 lipca 2024 r.,
  • sesja poprawkowa: od 6 lipca 2024 r. do 12 lipca 2024 r.

5. Wakacje:

  • od 13 lipca 2024 r. do 30 września 2024 r.

6. Specjalne dni zajęć dydaktycznych:

  • 29 kwietnia 2024 r. - zajęcia odbywają się według planu na czwartek,
  • 30 kwietnia 2024 r. - zajęcia odbywają się według planu na piątek.

7. Studia niestacjonarne — terminy zjazdów:

  • luty: 24-25,
  • marzec: 2-3, 9-10, 16-17, 23-24,
  • kwiecień: 6-7, 13-14, 20-21, 27-28,
  • maj: 4-5, 11-12, 18, 25-26,
  • czerwiec: 1-2, 8-9, 15-16.

Życzymy owocnej i satysfakcjonującej nauki w semestrze letnim roku akademickiego 2023/2024.

Podstawa prawna: Zarządzenie Nr 44/2023 REKTORA POLITECHNIKI RZESZOWSKIEJ im. IGNACEGO ŁUKASIEWICZA z dnia 31 maja 2023 r.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję