Strona: Kulminacja obchodów Jubileuszu 30-lecia Wydziału Zarządzania / Wydział Zarządzania

Kulminacja obchodów Jubileuszu 30-lecia Wydziału Zarządzania

2023-09-20
, red.  Sławomir Stec
Jubileusz 30-lecia Wydziału Zarządzania

21 września 2023 r., to jeden z ważniejszych dni w obchodach Jubileuszu 30-lecia Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza. Tego dnia rozpocznie się Konferencja Naukowa "Kierunki rozwoju współczesnego zarządzania w nauce i w biznesie" oraz odbędzie się Gala Absolwenta.

O Konferencji

Celem konferencji jest integracja środowiska naukowego oraz praktyków biznesu zainteresowanych współczesnymi wyzwaniami dla zarządzania i ekonomii, a także stworzenie klimatu do wielowymiarowej i interdyscyplinarnej dyskusji naukowej oraz wymiany dobrych praktyk. O niezwykłości i konferencji świadczą między innymi wspaniali mówcy, naukowcy i praktycy, którzy wystąpią podczas inauguracji w pierwszym dniu. W pierwszy dzień konferencji, zapraszamy już od godziny 9.00 do budynku V, gdzie będzie można się zarejestrować w sekretariacie wydarzenia usytuowanym przed aulą V1. Obrady zostały zaplanowane do godziny 16.00.

Z kolei w drugim dniu, pierwsza sesję rozpocznie się o godzinie 10.00 w sali V18, budynku V przy ul. Powstańców Warszawy 12.

Dla osób, które nie mogą z różnych przyczyn być z nami, zapraszamy do oglądania transmisji na żywo:

Gala Absolwenta

Wieczorem, 21 września 2023 r. o godzinie 19.00 rozpocznie się pierwsza w historii jednostki wielka Gala Absolwenta. Będzie to okazja do wspomnień i wymiany doświadczeń.

Cieszymy się, że nasze wydarzenia cieszą się dużym zainteresowaniem z Waszej strony. Zatem spotykamy się 21 września 2023 r. w Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszów.

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowym programem Gali.

Do zobaczenia!

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję