Strona: Konferencja Naukowa pt. „Etykietowanie środowiskowe w gospodarce o obiegu zamkniętym” (ECOLABELLING 2020) / Wydział Zarządzania

Konferencja Naukowa pt. „Etykietowanie środowiskowe w gospodarce o obiegu zamkniętym” (ECOLABELLING 2020)

2020-11-12
, red.  Bożydar Ziółkowski

Zapraszamy do udziału w wirtualnej Konferencji Naukowej pt. „Etykietowanie środowiskowe w gospodarce o obiegu zamkniętym” (ECOLABELLING 2020) oraz do zgłaszania propozycji artykułów do monografii naukowej poprzez formularz rejestracyjny dostępny na stronie:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSKDDAC-pz85dLjXq2a8gYWOSZIsEHIgD5lhWfErs-OEwwbg/viewform

Konferencja odbędzie się 30 listopada 2020 r. i jest organizowana w formule opisanej szczegółowo na poniższej stronie:
https://ecolabelling.prz.edu.pl/conferences/ecolabelling-2020---etykietowanie-srodowiskowe-w-gospodarce-o-obiegu-zamknietym

Zapraszamy także do udziału w badaniu ankietowym na temat etykiet środowiskowych (oznaczeń ekologicznych, ekoznaków) i etykietowania środowiskowego (ekoznakowania).

Formularz badawczy dostępny jest pod adresem:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdg7iIzS6Pw2xQm4DwgQkW2aWJ9-aDuoO7XLmRyQwZfeYJisA/viewform

Konferencja i sondaż społeczny realizowane są w ramach, koordynowanego przez Wydział Zarządzania, międzynarodowego projektu badawczo-szkoleniowego "Innovations in circular economy – environmental labels and declarations" (ID: 21920002).

Serdecznie zapraszamy.

Organizatorzy.

Organizatorzy ECOLABELLING 2020

Projekt jest współfinansowany przez Rządy Czech, Węgier, Polski i Słowacji poprzez Granty Wyszehradzkie z Międzynarodowego Funduszu Wyszehradzkiego. Misją funduszu jest promowanie pomysłów na zrównoważoną współpracę regionalną w Europie Środkowej.

vf_supported_by.png

https://www.visegradfund.org/

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję