Strona: Wydział Zarządzania / Strona: 16

Aktualności

08 Kwi

Otwarty Wykład "ZUS dla Studenta" organizowany przez SKN "ASSETS"

08-04-2024 r.
Studenckie Koło Naukowe Rachunkowości "ASSETS" zaprasza na otwarty wykład "ZUS dla Studenta".
06 Kwi

Zaproszenie na Seminarium Naukowe: Rachunkowość Bez Tajemnic

06-04-2024 r.
SKNR ASSETS ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych na wyjątkowe wydarzenie - Studenckie Seminarium Naukowe: Rachunkowość Bez Tajemnic: Działania i wyniki przedsiębiorstw.
 
05 Kwi

Zaproszenie na Warsztaty z Programu MS Excel

05-04-2024 r.
Studenckie Koło Naukowe Rachunkowości "ASSETS" zaprasza wszystkich chętnych do wzięcia udziału w profesjonalnych warsztatach poświęconych programowi MS Excel.
28 Mar

Życzenia Świąteczne

28-03-2024 r.
Życzenia od Władz Wydziału Zarządzania z okazji Świąt Wielkanocnych.
 
27 Mar

Rusza Konkurs Nagroda Jamesa Dysona 2024

27-03-2024 r.
Od 1 marca zostały otwarte zgłoszenia do prestiżowego konkursu Nagroda Jamesa Dysona na rok 2024.
27 Mar

Podsumowanie warsztatów SCRUM zorganizowanych przez Projekt 5

27-03-2024 r.
18 marca 2024 roku, Studenckie Koło Naukowe Zarządzania Projektami Project 5 zorganizowało warsztaty poświęcone jednej z najpopularniejszych metodologii zarządzania projektami – SCRUM.
 
21 Mar

Relacja z Dnia Otwartego Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

21-03-2024 r.
15 marca 2024 roku, Wydział Zarządzania otworzył swoje drzwi dla uczniów szkół średnich w ramach Dnia Otwartego Politechniki Rzeszowskiej.
20 Mar

Inauguracja 36. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i...

20-03-2024 r.
W sobotę 16 marca 2024 r. na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej odbyła się inauguracja 36. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy.
 
Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję